Pengeskabe

Et pengeskab er ikke nødvendigvis brandsikkert, og et brandskab er ikke nødvendigvis tyverisikret. Skal du sikre dig imod begge dele, skal du vælge et skab, der sikrer mod både brand og tyveri.

Når du skal ud og investere i et pengeskab, bør du indledningsvis vurdere, hvad du vil sikre, om du både vil brand- og tyverisikre eller kun har brug for sikring mod en af delene.

De fleste vælger et for lille skab i starten, fordi de fejlvurderer omfanget af de ting, der skal befinde sig i pengeskabet. Ofte vil det også forholde sig sådan, at der hen ad vejen tilkommer flere effekter, som man vil opbevare i pengeskabet.

Når du har afdækket dit aktuelle behov, vil det altid være en god idé at vælge et skab, der er et nummer større end det nuværende behov, så du ikke inden for en kort periode skal ud og investere i et nyt pengeskab.

Sidst men ikke mindst skal du tage stilling til, hvorledes skabet skal aflåses. Der findes i princippet 3 forskelige typer låse: Nøglelåse, mekaniske kodelåse og elektroniske kodelåse, der hver især har deres forcer og begrænsninger.

Læs mere her.

Hos Binau Låse har vi stor erfaring med alle pengeskabe,
så ring til os på 6060 6060 og lad os hjælpe dig med at finde det skab, der er perfekt til dit behov.