Brandskabe

Modstår høj varme i timevis

Et brandskab beskytter dine værdigenstande i tilfælde af brand. Som følge af det robuste design og hårdføre materiale, kan et brandskab modstå ekstrem varme i flere timer og kan på denne måde effektivt sikre dig mod tab af værdifulde ejendele og effekter med høj affektionsværdi.

Både til private og erhverv

Brandskabe anvendes indenfor mange typer erhverv som ekstra sikring mod brand. Specielt i forhold til følsomme data og vigtige dokumenter anbefaler vi, at du investerer i et af vores professionelle brandskabe så du på denne måde forebygger katastrofale tab og skader.

I private hjem anvendes brandskabe overvejende til sikring af værdigenstande som f.eks. kontanter, forsikringspapirer, smykker eller andre uerstattelige ejendele. Det bliver stadig mere almindeligt, at almindelige mennesker investerer i et pengeskab.

Der er også mange, der benytter pengeskabet til at få f.eks. testamenter, dåbsattester, bryllupsbilleder eller lignende uerstattelige papirer sikkert opbevaret. I de situationer hvor dokumenter eller billeder, der ikke kan genskabes, skal opbevares privat, anbefaler vi kraftigt et brandskab.

Læs mere her.