Alarmsystemer

Skal du ud og investere i et alarmsystem til din bolig eller dit firma, vil du hurtigt erfare, at mulighederne er uanede. Markedet kan være svært at gennemskue, hvis man har begrænset viden om emnet.

Du bør sætte dig ind i de forskellige tekniske funktioner. Og du kan også med fordel kigge nærmere ind på den fremtidige udgift til drift af alarmen.

Mange mennesker vælger en alarmløsning hos de store alarmudbydere fordi de, med denne type løsning, slipper for at skulle betale det fulde beløb for alarmen. Efterfølgende ”afdrager” man med denne model for alarmen med et fast månedligt beløb. Dette beløb skal betales så længe, man anvender alarmen. Man kan så at sige sige, at man leaser sit alarmsystem.

I mange tilfælde er denne type alarmløsning, en dyr løsning i forhold til at købe en alarm. Hvis du køber din egen alarm, betaler du en gang for alle og slipper fremadrettet for månedlige udgifter.

Læs mere her.

Hos Binau Låse sætter vi en ære i at rådgive dig ned i mindste detalje. Derefter er du i stand til at vælge det helt rigtige alarmanlæg. Vi monterer det naturligvis for dig og sikrer, at du er helt klædt på til at betjene din alarm.

Så ring til os på 6060 6060 og hør mere om hvordan vi, med den rette alarm, kan sikre dig og det der betyder noget for dig.