Alarmsystemer

Skal du ud og investere i et alarmsystem til din bolig eller dit firma, vil du hurtigt erfare, at mulighederne er uanede, og markedet kan være svært at gennemskue, hvis man har begrænset viden om emnet.

Ud over de mange forskellige tekniske funktioner, du bør overveje, bør du også kigge nærmere ind på den fremtidige udgift til drift af alarmen.

Mange mennesker vælger en alarmløsning hos de store alarmudbydere fordi de, med denne type løsning, slipper for at skulle betale det fulde beløb for alarmen. Efterfølgende ”afdrager” man med denne model for alarmen med et fast månedligt beløb, så skal betales så længe man anvender alarmen. Man kan så at sige sige, at man leaser sit alarmsystem.

I mange tilfælde er denne type alarmløsning, på den lange bane, en dyr løsning i forhold til at købe en alarm, som man betaler en gang for alle for fremadrettet at slippe for månedlige udgifter.

Læs mere her.

Hos Binau Låse sætter vi en ære i at rådgive dig ned i mindste detalje, så du er klædt grundigt på til at vælge det helt rigtige alarmanlæg og vi monterer det naturligvis for dig og sikrer, at du er helt klædt på til at betjene din alarm.

Så ring til os på 6060 6060 og hør mere om, hvordan vi kan sikre dig, og det der betyder noget for dig, med den rette alarm.